RÓLUNK

Villanyszerelés és lakásfelújítás szakértője vagyok, elkötelezve azzal, hogy ügyfeleim otthonait biztonságossá és kényelmessé tegyem. Vállalkozásom széles skálán kínál szolgáltatásokat, beleértve a lakásfelújítást, új építkezéseket, hibaelhárítást, valamint a biztonságtechnika és kényelmi funkciók terén is szaktanácsadást.

Szolgáltatások:

Villanyszerelés lakásfelújításokhoz és új építkezésekhez.
Hibaelhárítás és javítás.
Villanyszerelési tervek készítése és tanácsadás.
Energiatakarékos megoldások tervezése és telepítése.
Biztonságtechnika: Riasztórendszerek, kamera- és rögzítőtelepítések.
TV konzol szerelés: Képernyőid biztonságos és esztétikus elhelyezése.
Kerti világítás: Hangulatos és praktikus világítás a kültéri területeken.
Miért minket válassz?

Tapasztalt csapat: Szakértő villanyszerelők és biztonságtechnikai szakemberek állnak rendelkezésedre.
Minőség: Minden munkát gondosan és pontosan végzünk el.
Rugalmas ütemterv: Az ügyfelek igényeihez igazítva dolgozunk.
Átlátható árazás: Nincsenek rejtett költségek.
Legyen szó otthonod felújításáról vagy egy teljesen új biztonsági rendszer telepítéséről, bízz ránk a villanyszerelés és biztonságtechnika terén. Lépj kapcsolatba velünk még ma, hogy megtudjuk, hogyan segíthetünk álmaid otthonának megvalósításában!

Ha áram van minden van. Legalábbis így tartja a mondás.

És, hogy ez mennyire igaz, elég ha megnézzük környezetünkben hány olyan eszközünk, használati tárgyunk van ami elektromosan működik, vagy már létezik elektromos változat belőle. A “villany” ma már teljesen átszövi életünket legyen az munka, szórakozás vagy sport.

Ám amilyen hasznos és kényelmes tud lenni legalább olyan veszélyes is lehet az elektromosság, ha nem megfelelően közelítünk felé. Egy gyorsan fejlődő és változó világ ez, mely életünket megkönnyíti, ám egy pillanat alatt tönkre is teheti. Ezért is fontos megfelelő körültekintéssel, tisztelettel és legfőképp szakértelemmel közelíteni az áram felé.

Cégünk ezt a 3 dolgot – sok egyéb mellett- garantálja Önnek ha bizalmával megtisztel és a felmerülő elektromos hibát vagy bármilyen egyéb kivitelezést Ránk bízza. kezdve a legegyszerűbb lámpák felrakásánál egészen komplett lakások, házak kivitelezéséig. Évtizedes tapasztalattal és folyamatos fejlődéssel várjuk kérdését, kérését.

Szántó Norbert

Cégvezető